Evlilik Testi

Yazar: Editör

Evlilik testi ile evliliğinizi değerlendirebilirsiniz. Evlilik testinin gerçekçi sonuçlar verebilmesi için test doğru ve samimi cevaplar vermeniz gerekmektedir.



  1. Kendimi eşimin en iyi arkadaşı olarak tanımlayabilirim.



  2. Eşimin neler hayal ettiğini biliyorum.



  3. Eşimin sadece yüzüne bakarak neye sinirlendiğini anlayabilirim.



  4. Eşimin sinirlerini bozan insanların isimlerini biliyorum.



  5. Onun hayat felsefesini açıklayabilirim.



  6. Eşimin en az sevdiği akrabalarını sayabilirim.



  7. Eşimin beni çekici bulduğunu hissediyorum.



  8. Ayrı kaldığımız zaman sık sık eşime ne kadar düşkün olduğumu düşünürüm.



  9. Genellikle eşime tutkuluyumdur.



  10. Eşim bana gerçekten saygı duyar.



  11. Evliliğimiz hala tutkulu ve ateşli.



  12. Romantizm kesinlikle beraberliğimizin bir parçası.



  13. Eşim evlilik için yaptıklarımı takdir eder.



  14. Eşim kişiliğimi beğenir.



  15. Cinsel hayatımız çoğunlukla tatmin edici.



  16. Her akşam eve gidince eşim beni görmekten memnuniyet duyar.



  17. Eşim benim en iyi arkadaşımdır.



  18. Sohbet etmeyi çok severiz.



  19. Tartışmalarımızda birbirimizden bir şeyler öğreniriz.



  20. Ayrı fikirde de olsa eşim beni saygıyla dinler.



  21. Eşim problemlerimi çözmemde bana yardım eder.



  22. Hayattaki temel değerler ve amaçlar konusunda genellikle uyuşuruz.



Bu test tanı amacı taşımamaktadır, sadece kişinin kendisi hakkında genel bir fikir edinmesini amaçlar.Bilimsel bir geçerliliği mevcut değildir.

evlilik testi,aşk testi,kişilik testleri,psikolojik testler,kişilik testi,aşk ölçümü testi,sevgili
,seviyor,sevmiyor,seviyormu

BU YAZILARA DA GÖZ ATABİLİRSİNİZ

14 Yorumlar

sema altun 18 Ocak 2014 - 19:26

ben il eşim iletişim bozukluğu yaşıyoruz.o kendi ailesini ben ve çoçuklarımızdan üstün görüyor önceliği hep onlar.çoçularını sözde sever ama hiç bir zaman doğru dürüst zaman geçirmez .boş vaktini bizlerle geçirmez.çoğunukla kahveye gider.benim düşüncelerim duygularım onun için önemsizdir hayatında sadece çoçuklarını doğuran kadınım.varsa yoksa annesi bacıları kardeşleri.
boşanmak istiyorum ama beni çoçuklarımı elimden almakla tehtih ediyor ne yapacağımı bilmiyorum.işim yok mesleğim yok boşanırsam çoçuklarıma nasıl bakacam yada cocuklaımsız nasıl yaşarım bilmiyorm çaresizim ne yapacam.bir care

Cevapla
cahide kocadağ 14 Ağustos 2014 - 10:34

akıllı kadın olmak diye bir şey var belki duymuşsunuzdur ama uygulama yönünde bu konuda pek bi kimse başarılı olamamıştır ben de evliyim benim de sorunlarım var hem de senin kinden daha ciddi sorunlar hatta çocuğum da yok ama boşanmak en son düşünülecek konu yani sonrası nasıl olacak bi daha evlilik yapsan daha mı iyi olacak tamam evlenmem çocuklarımla yasarım dersin ama hayat tek başına çekilmez bi gün fikirlerin değişir bence kocanın size bağlı olmasını sağlayacak olan tek kişi sensin aklını kullan ne bileyim onun evle ilgilenmesini sağlayacak birşeyler yap elinden geleni yap yine de olmuyorsa bu da benim kaderim demek lazım boşanmak hiç de iyi birşey değil diye düşünüyorum

Cevapla
naskova 13 Şubat 2015 - 13:29

bana sevgilm ta dilkene o erkek bana bole demishti okulda ben nim ashim olsun acili ilik yapsin fena kasdin olmasibn dedei ve sonaya dedei cocuklar ma arka olsun ana lini yapsin dedi ve ben on a demishtim saluim ben seni sevyorum oda deti benda seni seviyorum sonaya bir1 yil gecti sonaya5 yil gecti bana evlenmek dekrifi etmishti tenis suyuncdas ve bilin bakalim ben ne dedim evvvvvvvvveeeeeeeeeeettttt dedim malesef ve onun dediklerni yerine gertirdim cocuklarma analik yaptim onara sayip ciktim sonar cocumus oldu zaman havta sonu dedik gezinmeye gidelim am,a alax nyapti bana ben im eshim oldurd bir gaza oldu malesevf

Cevapla
sevda 24 Şubat 2015 - 07:27

Ben eşimle arada tartışıyoruz ama 10 dadan sonra bir birimizi bərk bərk qocaqliyuruz

Cevapla
Seyhan yazici 18 Ekim 2015 - 21:04

Bende evlendim 8 ci yıl oluyor çocuğum da var eşim evlendik evleneli bana karısina hava atıyor .anlayamıyorum. çok sağ duyulu biriyken katılastim. Mutluyken şimdi sinir var.hayvan severken kaçar oldum hatta kendimden bile nefret etmeye başladım. Hiçbirini konuşmaz, lafı kesip atar.tartisma yoktur kavga eder vurur kırar kalbimi şoke şoke ne haldeyim şimdi allaha havale ediyorum fakat kendisinden nefret ediyorum .yazıklar olsun iki yüzlü insanlara yazık lar olsun böyle evlat yetiştiren analara babalara .nedim daha .

Cevapla
azelinazaf 31 Aralık 2015 - 18:31

Ben her zaman Güvenirdim eşime ama son zamanlarda govenemiyurum koşkulanım ve korkularim vardı bir test yaptım ve anladım beni aldatması ni örendim ve cok yıpranmış haldeyim ondan kolayca ve hiç düşünmeden vazgeçe bilim ama çocuklarim el vermiyor ne yapacağım bilmiyorum öyle kaldım çocuklarim bırakmam ama eşimle de yaşayamam ne yapayım ben

Cevapla
solmaz yanar 08 Ocak 2016 - 09:16

Biz esimle cok uyumluyuz tabiki kavgalrarimuz oluyor ama
altan almasinida biliriz size tavsiyem hic bisi ve hic kimse icib
ewliliginizi yikmayin.

Cevapla
bade pelci 10 Ocak 2016 - 07:28

Cnm ilişkinizi sakın kimseye bırakmayın e ne olmuş cnm hep zevk için mi evleneceksiniz biraz da ona kendinizi fark eritmeyin hani derler ya göster ama eleme o hesap. …

Cevapla
gozde turan 07 Şubat 2016 - 00:10

Bizde evleneli bir bucuk yil oldu basitte olsa intrnette esiniz sizi ne kadar seviyor testi yapiyorum suanki davranislarina gore zerre sevmiyor,hatta beni kullaniyor,esim tam bir para deilisi,bana insan gibi davranmiyor,sirf bu yuzden cocuk istemiyorum,cunku ona guvenmiyorum,iyi bir koca olamadigi icin iyi bir baba olacagini hic dusnumuyorum ne yapacigim bilmiyorum,isin dogrusu artik bana deger vermedigi icin ondan nefret ediyorum,bir an once defolup gitsin istiyorum,onun yaninda kenidimi kotu hissediyorum,bana bes kurus vermez onceden evlenmek icin yalavran adam gitti yerine canavr geldi surekli bana bagiriyo ku umsuyo ben cok aptalim cok pismanim bole biriyle nasil evlendim hayatimin enayilgi butun paramida yedi simdi kaldim salak gibi bole erkekler gebersinler,

Cevapla
Cansu yılmaz 11 Haziran 2016 - 00:19

Bende 6 senelik evliyim ama cok kücüktm evlendgmde 18 ime yeni girmstim. Gerckten okadar ck pismanliklarm olduki. Zaten severekte ewlenmedim. Ailevi,maddi manevi sorunldr itti hep beni bu ewlilige. Evet bosanmak iyi bisey dgl tabiki fakat bazen gerckten bitrmek en dogrusudr. Defalarca aldatildm,siddet gòrdüm fakat 4 yasina girmek uzere olan bir kizm oldugu icn hep sustm sabrettm cunku bende bosanms bir ailenin cocuguydm ve kizima asla o aciyi yasatmak istemezdm. Fakat simdi dusunuyormda daha en basnda bosanms olsaydm eminim kizim daha az yipranrdi. Arkadaslar sunu soylemeye calisiyorum. Bende lise 3 ten terkim.elimde bi meslegm ble yok. Cok kück yasta ewlenp cocuk sahibi oldum aslnda baslarda hep düzelr diye bekledm bosanmak iyi bsey dgl filan dedm ama simdi okadr pismanimki keske basnda hc cocugm yokken bosansaymisim.. Keske duzelr umuduyla beklemeseymism.sunu anladmki basinda naslsa snrada oyle gidiyor asla düzelmiyor.emin olun düzelmiyor.

Cevapla
Cansu yılmaz 11 Haziran 2016 - 00:30

Bide ilk baslarda hep esimin beni sewdigni saniyodum. Öyle hissettiriyordu yada. Fakat sunu sakn unutmayn sewen insan asla ihanet etmez. Ben affettkce enayi gbi o aldatmaya dewam etti daha 24 ume bile girmedm ama ömrüm bitti yaptklaryla diyebilrm. Beni mahfetti. Bi ara ruh gbi dolasiyordum. Yiyemiyordm,icemiyordm,gülemiyordm bile. Fakat onun zerre kadar umrunda degldim. Ackcasi kendimi yiprattgmla kaldim.olan bana oldu hep. Ve adamda zerre degsme olmadi hala ayni haltlari yiyiyor hicte utanmadan direk ewt yaptm diyor. Ki bunun sebebide kesnlikle ortada bir cocugmz oldugu icn,yani naslsa brakp gidemez düsüncesi.,elmde bir meslegm yda gelirim olmadigi icn,we tbi en onemli etkende gidecek yerim kimim kimsem,arkamda bir ailem olmadigi icn…

Cevapla
Meral deniz 11 Haziran 2016 - 07:09

Kesinlikle bosanmakta kararliym ayni seyleri yasamaktan biktm artk.

Cevapla
perihan çiçekçi 09 Eylül 2016 - 22:25

9 yılık evliyim 2evladım var eşim muhteşem deyildi ama bukadarda kopuk deyildik beni hiç görmüyo muhabet konuşma hiç birşey yok yemek yiyo tv ve yatıyo ve benimle ilişkiye girmiyo hep kaçıyor gibi vucutun uyanmadıgın yapamadıgın ida ediyor ama dogru deyil diyer bayanlara yani tlf ereotik fmler porno flm gördüm napıyım boşanalım dedim yatak konu kim ne diyim ama o beni kadın yerine koymuyo galiba beni şevmiyo napıyım bana yardımcı olun lütven tşk

Cevapla
Yeter şahin 04 Temmuz 2017 - 16:52

Esımle 1 sene önce severek evlendık hala birbirimizi cok seviyoruz fakat her iki aile bu evlilige karsi ilk zamanlarda dirensek de ikimizde yıprandık Suan bosanma asamasındayız evliligimi kurtarmak için ne yapmam gerekiyor yardım eder misiniz

Cevapla

Yorumunuzu Bekliyoruz !