Anasayfa Boşanma Dilekçeleri Anlaşmalı Boşanma Davası Dilekçesi Örneği

Anlaşmalı Boşanma Davası Dilekçesi Örneği

Yazar: Editör

…………….  AİLE MAHKEMESİ HAKİMLİĞİNE

…………………….

DAVACI :
VEKİLİ :
DAVALI :

KONUSU :

MK. 166.md.gereğince boşanma ve müşterek çocuklar ……., ………. velayetlerinin davacı anneye verilmesi taleplerinden ibarettir.

OLAYLAR :
1-Müvekkilem ve davalı …….. tarihinden bu yana evli olup tarafların müşterek üç çocukları bulunmaktadır.
2-Müvekkilem ve davalı arasında son birkaç yıldan beri süregelen şiddetli geçimsizlik mevcuttur. Çocukların hatırı için ve çevrenin de araya girmesi ile taraflar şiddetli geçimsizlik mevcut olduğu halde anlaşmaya çalışmıştır. Fakat son zamanlarda davalı ve müvekkilem arasındaki geçimsizlik tarafların hayatlarını çekilmez hale getirmiştir.
3- Evliliğin devamında tarafların ve toplumun hiçbir menfaati kalmamıştır. Taraflar arasındaki evlilik birliği fiilen bitmiştir ve bunun hukuki olarak da tescil edilmesi zorunluluğu doğmuştur.
4-Evlilik birliğinin devamında yarar ve umut görülmediğinden ve evliliğin sürdürülmesinde tarafların hiçbir menfaati kalmadığından işbu dava açılmıştır. Davalı taraf da boşanmayı kabul etmektedir.
5-Taraflar medeni bir şekilde biraraya gelerek şartları ayrıntılı olarak görüştükten sonra müşterek çocukların velayeti, boşanmanın mali sonuçları, nafaka ve çocuklar ile baba arasındaki şahsi ilişkiyi düzenleyen ve ekte sunulan protokolü birlikte imzalayarak kabul etmişlerdir.

HUKUKİ SEBEPLER : MK 166.md,HUMK ve ilgili kanun hükümleri
DELİLLERİMİZ : Nüfus kayıtları, …….. tarihli protokol,tanık beyanları ve ikamesi mümkün her türlü delil
SONUÇ : Yukarıda arz ve izah olunan sebeplerden dolayı,
– MK 166.md.uyarınca tarafların boşanmalarına,
– Reşit olmayan çocukların ……… velayetlerinin davacı anneye verilmesine,
– EKTE SUNULAN PROTOKOLÜN AYNEN HÜKÜM ALTINA ALINMASINA karar verilmesini saygılarımla vekaleten arz ve talep ederim.08.04.2010

Davacı Vekili
Av. …………

EK: 1-Onanmış vekaletname örneği
2- …….. tarihli protokol
3- nüfus kayıt örneği

Anlaşmalı Boşanma Davası Dilekçesi Örneği

BU YAZILARA DA GÖZ ATABİLİRSİNİZ

31 Yorumlar

mustafa 27 Nisan 2011 - 14:52

8 yıllık evliyim ve karımdan dolayı çocuğum olmuyor.ve ben eşimi sevmediğim için artık ondan ayrılmak istiyorum.şiddetli geçimsizliğimiz var ama eşim hayatı burnumdan getiriceni söleyerek boşanmak istemediğini sölüyor nasıl bir dava açabilirim.

Cevapla
TUGBA 11 Haziran 2011 - 14:31

ben ikibuçuk yıllık evliyim ve eşim aşırı çocuk seven birisi ama benim rahatsızlıgım yüzünden iki kez bebegim karnımda öldü tam hevesleniyoruz bebegimiz olacak diye ve ikinci kez yine olmadı eşim bundan dolayı bana çokta hoş davranmıyo artık hiç ardımda olmuyo ölmüşüm kalmışım okadar sorunları yaşamışım umrunda degil ben ölümleri göze alırken onun için o bi teselli etmekten acizdi her düşen bebekte beni suçladı ve artık ben sürekli aynı şeyler yaşamak istemiyorumve artık bu sebeplerden dolayı sevmiyorum onu ve ayrılmak istiyorum bana yardımcı olun hiç bi bilgiye sahip degilim bu konularda artık ikimizde ayrılmak istiyoruz birbirimizden o çocugu olmadıgı için bense beni umursamayan deger vermeyen ölsem bile umrunda olmayacagım için artık daha fazla fedakarlık yapmamak ve kendimi üzmemek bikere daha bu durumlara katlanmamak için bi an önce ayrılmak istiyorum bana destek çıkın lütfen

Cevapla
ali 09 Kasım 2011 - 13:07

mrhb ben 1,5 aylık evlıyım eşımınde benımde ıkıncı evlılığımız ancak eşim eskı eşıne ait tlf nunda vıdeosunu gördm hıç araştırmazdım bakasım geldı hareketlerınden şüpelendım ve dırek kendıne sölemedım abısının hanımına yanı karakutusu olan yengesıne söledım güzelllıklen bu olmaz yengecık bir koca için ağır bir yüktür ben taşıyamam dedım benden duyduğunu söleme güzellıklen yok ettır dedım ben sölesem dıklenecek savaş çıkacak bıldığm için ona söledım arada 2 gün geçtı yıne baktımkı sılmeyı boşver başka yere taşımış tlfnuna yıne birşey demedım ama sabah işe gıderken bılgısayarın fışını çekıp gıttımkı hatasını anlasın dıye ancak hatasını anlamak yerıne akşam tlf açıyorum hayatım bışe ıhtıyaç varmı dıye baktımkı yengesı açtı tlf nu abısıne benden habersız kaçtı gıttı kafamdan aşağı soğuk su boşandım sankı kolum kanadım kırıldı fena oldum haklı olarak tabı ağır konştum evdekılere kı nasıl alırsınız eve dıye böyle bır yanlışlığı var bıldığınız halde dıye herkes onu haklı gördu bacımdır ben sokağa atamam dıyo abısı ordanda kaçtı memleketı olan trabzona ordanda dıyokı ben verdım dılekçeyı sakın zorluk çıkarma boşanalım neyapmam lazım yardımcı olursanız sevınırım hemde eşımı çok sevıyorum perışan haldeyım yardımlarınız için tşkler

Cevapla
kemal aytekin 15 Kasım 2011 - 06:32

8 YILLIK EVLİYİM İKİMİZİNDE İKİNCİ EVLİLİĞİ İKİBUÇUKYAŞINDA OĞLUM VE 6 YAŞINDA KIZIM VAR BEDENSEL ENGELLİYİM VE BİR KAMU KURUMUNDA MEMURUM YAKLAŞIK 5 YILDIR SÜREKLİ ŞİDDETLİ GEÇİMSİZLİK VAR EŞİMLE ARAMIZDA KAVGALARIMIZ BAZEN FİZİKİ MÜDAHALELERE KADAR GİTTİ VE BUNUN SONUCUNDA EŞİM 2 KERE KARAKOL VE HASTANEYE GİDEREK RAPOR ALDI SAKİNLEŞTİKDEN SONRA DAVASINDAN VAZGEÇMESİNE RAĞMEN 2000 TL CEZA ALDIM ÇALIŞMIYOR VE EV HANIMI OLMASINA RAĞMEN SORUMLULUKLARINI YERİNE GETİRMİYOR ŞİMDİ İSE AYRILMA DÜŞÜNCEMİZ VAR.ESKİ EŞİME BANKA ARACILIĞIYLA 400 TL NAFAKA ÖDÜYORUM 15 YILDIR EŞİM ÇOCUKLARIMIZI KESİNLİKLE İSTEMİYOR VE BANA ATIP GİDECEĞİNİ SÖYLÜYOR NE YAPABİLİRİM YARDIMCI OLUP BANA BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

Cevapla
fahrettin goren 04 Ocak 2012 - 07:19

gecimsizlik

Cevapla
fahriye 17 Ocak 2012 - 08:17

Merhaba Tuğba,
ayrılabildin mi eşinden? erkekler gerçekten hamilelik ve doğum konularında çok bilgisiz ve ilgisiz. Anlayışsız davranıyorlar.

Cevapla
bi bayan 07 Mart 2012 - 20:28

boşanmak istiyorum. geçimsizlikten dolayı. çocuklrımı bana göstermiyo. çocuklarımın velayetini alblrmiyim. biri 5 biri 3 yaşında olmak üzere 2 kız çocugumm var. avukat tutmaya imkanım yok çocuklarımın velayetini alabiliriiymm ?? nafaka alabilirmiyim nasıl yapmalıyıım ?

Cevapla
mustafa 14 Mart 2012 - 20:26

ben 4 ay evli kaldım esım cok kıskanc ve cıddı sorunları var dort ay ıcınde cok buyuk kavgalar ettık hıcbı sıddet kullanmadım ve bosanma davasını esımın tarafı actı sımdıden sonra ne olur nafaka yada tazmınat ısterse gerceklesırmı tesekkur ederım

Cevapla
vatan 19 Nisan 2012 - 09:46

BULUNDUĞUNZ İLİN AVUKATLIK BAROSUNA BASVURUN UCRETSİZ AVUKAT TAİNİ YAPILCAKTIR

Cevapla
isimsiz bayan 02 Mayıs 2012 - 10:47

2006 yılında açtığım boşanma davası sonucunda eylül 2009 da boşanma tamamen sona erdi.Fakat eski eşim boşanma davası süresince ve sonrasında bana ve oğluma herhangi bir nafaka ve tazminat ödemesi yapmadı..Şimdi ben bu biriken nafakalarımı ve tazminatımı nasıl alabilirim.yada alabilirmiyim?Kendim sigortalı çalışıyorum nafaka alamamamda bunun etkisi olurmu ?ne yapmam lazım bilgilendirirseniz sevinirim..

Cevapla
sevgi 07 Mayıs 2012 - 18:57

Merhaba,
2 senelik evliyim ve şuan 4 aylık hamileyim. nişanlılığımdan bu yana eşimin sürekli başka bayanlarla ilişkisi olduğunu öğrendim. ilişki dediğim sadece benden habersiz hat kullanmak ve evliyken bile bekarım diye başkalarıyla görüşmek oldu. hatta evliyken başka bir bayana bile evlilik teklif ettiğini de öğrendim. Son olarak kendi memleketime geldiğimde eşim geri dönmemi istemedi. gelmeni istemiyorum dedi. 2-3 gün geçti arkasından benimde tanıdığım bir bayan ağlaya ağlaya beni aradı. Eşine söyle peşimi bıraksın, beni rahat bıraksın diye. ve o bayan evimde kalmış, aynı masada yemek yediğimiz insandı. Üstelik abisinin oğlununda sevgilisiydi. hatta o kıza sevgiden boşanıp seninde evlenmek istiyorum bile demiş. Kayınvalidem git evlerine bunları ayır diye kıza tembihlemiş. Tabi eşim bunların hepsini yalanlıyor. inkar ediyor. eşyalarım şuan sivasta. ben ise düzcedeyim. ankaradan tayin ile sivasa gittik. evlendiğimizde takıların hepsini bozdurup ev aldık. fakat ev eşimin üstüne değil. daha kendi üstünede almadı.ayrıca 2,5 aylık hamileyken ben babamın evine döndüm. çocuğumun üzerinde hiç bir hakkı yok. velayet anneye mi verilir yoksa babaya mı? gerçi 3,5 aylık hamileyken bebeğimi aldırmamı istedi. aldırma konusunda kendisinden faks istedim oda elimde. yalvarıyorum yardım edin. davayı benim mi açmam lazım yoksa eşimin açmasını mı beklemeliyim. benim için hangisi daha iyi olur. ayrıca ev ve çocuk konusunda da yardımlarınızı rica ederim.
Teşekkürler.

Cevapla
yakamozca 23 Mayıs 2012 - 20:16

Merhaba,
Ne diye eşler birbirini burada kötülemeye çalışıyorlar anlayamıyorum. anlaşamıyorsanız ya da geçinemiyorsanız oturun konuşun anlaşın helalleşin ayrılın.evlenme ne v kadar olağansa boşanma da o kadar olağandır. birbirinizi kötüleyerek durumu olağanüstü hale getirmeyin.kötüleyerek nereye varabilirisiniz ki?Eğer ayrı yaşıyorsanız ortada boşanma ya da ayrı yaşama kararı yoksa tck 233 e 1. maddesine göre suç işliyorsunuzdur.toplumun temelini teşkil eden aile kurumunu yıpratmayın.unutmayın ki yuva yıkanın yuvası olmaz.yuva yıkanın bu dünyada yeri yoktur.saygılarımla

Cevapla
hilal 24 Mayıs 2012 - 14:33

Ben 25 yıllık evli 4 çocuk sahibi bir bayanım bu süre boyunca eşimin sorumsuzca davranışlarına, ilgisizliğine, vurdum duymazlığına, çocuklarına karşı ilgisizliğine daha sayacağım bir çok sebepten dolayı ve benimde artık daha fazla dayanamayacağımdan dolayı ayrılmak istiyorum ama bu nasıl bir prosödür izlenecek bir fikrim yoktur çocuklarımın ikisi reşit biride bir kaç ay sonra reşit olacak tek bir tanesi kalıyor velayetle ilgili zaten bir sorunum olmaz çünkü adamda babalık duygusu zaten yok bu zamana kadar hep ben fedakarlık ettim ama artık dur demenin zamanı gelip geçti bile eviylede pek ilgilenmez telefononda bir sürü değişik bayanlardan gelen ve bununda yazdığı mesajları gördüm bunu sorduğumda hep başkalarının üzerine atıyor daha bir sürü neden yazabilirim benim ekonomik özgürlüğüm olmadığından ne yapacağımı bilmiyorum bana bu konuda yardım edip yol gösterirseniz çok sevinirim saygılarınla

Cevapla
emine 29 Mayıs 2012 - 09:20

slm ben 2haftalık evliyim nikah kıyıldı ama düğün olmadı nikahtan sonra bazı anlaşamazlıklar oldu aileler arasında ve bu bizim sevgimizide bitirdi farkında olmadan şimdi, boşanmak istioruz ne yapmamız gerek ve ne kadar zamnda boşanabiliriz

Cevapla
hayal 27 Haziran 2012 - 11:12

merhaba;
eşimle 2,5 yıllık evliyiz ve 5 aylık bir bebeğimiz var, ancak son zamanlarda aramızda anlaşmazlıklar çıkmaya başladı bana hakaret dolu sözlele boşanmak istediğini ve artık benimle evli kalmak istemediğini dile getiriyor her fırsatta aynı evin içinde iki yabancı olarak yaşıyoruz.benim sorum 1,5 yıl önce banka kredi ile bir ev aldık ve ortak tapu olarak işlettik, bütün kredileri ben kendi banka hesap numarandan ödüyorum, boşanma davası bu evin akibeti ne olur bunula ilgili bana bir yok göstermenizi rica ederim. çünkü parasını ben ödemeye devam ettiğim bir mülkten faydalanmasını istemiyorum.

Cevapla
bahar 13 Temmuz 2012 - 00:37

9 yıllık evliyim 3 çocuğum var eşim çalışmıyor ben çalışıyorum buda benim zoruma gidiyor ama çocuklarama mecbur bakıyor bakıcı tutacak imkanım yok o başlarındayken enazından içim rahat işe gidiyorum iş arıyor bulamıyor ama nereye kadar bunca sene insan limon satsa eline harçlık olur ama yok herhangibir sağlık sorunuda yok ama çalışmıyor çocuklarım babalarına çok düşkün ancak benim tahammülüm kalmadı herşeyden sorumlu olmak beni çok yordu böyle olunca toplumada katılamıyorum tüm sosyal çevrem sıfırlandıson derece neşeli ve pozitif biriyken on yaş çöktüm tanıyanlar tanıyamaz oldu birnevi psikolojik şiddet gibi geliyor bana işin içinden çıkamıyorum burada özetlediğim sorunlarım hk bana akıl verecek yol gösterecek söze ihtiyacım var

Cevapla
serap 13 Ağustos 2012 - 11:58

ben eşimle çok severek evlendim aynı işyerinde tanıştık ve nişanlandık 8 ay nişanlı kaldıktan sonra evlendik ailesiyle bir oturduk 1 buçuk ay herşey çok güzel gitti sonradan ailesiyle sürekli sorunlar yaşadım evde hiç huzurum yoktu çok bunalımdaydım eşim bana destek çıkmadı beni haklı olduğum halde ezdirdi eşimle hiç bir sorunum yoktu çok güzel anlaşıyorduk sürekli sorunlar ailesi yüzünden çıkıyordu ve eşime ayrı ev tutmasını söledim eşim ayrı eve çıkmam dedi ve bende eşimden habersiz evi terk etttim evliliğim 7 ay sürdü ikimizinde ikinci evliliği eşim anlaşmalı boşanma istiyor altımlarımı da aldılar hiç bir nafaka tazminat hiç birşey vermem diyor ben anlaşmalı boşanma istemiyorum tam bir yıldır ailemle yaşıyorum eşimle belki düzelir diye bekledeim ama düzelmedi bende artık boşanmak istiyorum ama halada eşimi seviyorum normal dava açmak istiyorum eşim avukatta tutmuş kendine benim imkanım yok avukat tutmaya ben napıcağımı bilmiyorum çok bilgisizim lütfen bana yardımcı olun

Cevapla
mustafa 14 Ağustos 2012 - 08:28

allah yardımcın olsun derım tuba yasadıların gercekten zor ve dayanılmaz allah sabır versın derım

Cevapla
Gokhan 14 Ekim 2012 - 10:57

Merhaba, Şiddet görenler ve evlilik hayatlarında yaşadıgı birçok çeşitli problemlerin üstesinden gelemiyorlar ise öncelikle en yakın aileler ile açıkça konuşmaları yararlı olacaktır.
Daha sonrası ise yürümeyen evliligin içerisinde bir esaret altındaki köle gibi yaşamaktansa özgür fakat tek başına ayakta kalma mücadelesiş daha şereli ve daha akıllıca bir tutumdur.

Karısını çalıştırıp hiçbir saglık problemleri olmadığı halde kendisi yatan eşlerin ne denli karaktere büründükleri aşinadır.
Bu acı dolu yaşam biran önce son bulunmalı ve devlet bu yönde ailelere yönelik destek vermelidir.

Saygılarımla.

Cevapla
isimsiz 15 Kasım 2012 - 08:00

8 yıllık bı evlılıgım var bı tane 6 yasında kızım var ama hep sorunlar yaşadım boşanısam ailem beni reddecegını söyledi beni sildiler ve şun anlaşmalı boşanmaya karar verdik işe grip çalışıcam evımde olcak kızımı bana verirmi mahkeme bilgilendirirseniz sevınırım

Cevapla
bahtsızım ( ACİL CEVAPP NOLURRR) 28 Kasım 2012 - 01:10

hayırlı akşamlar. ben bu adli tatil öncesi boşanma davası açtım. ben polis olduguum için ticari şirket eşimin üzerineydi. bu şirketten borçlar var. bana bu borçları üzerime alırsam boşanacağını söyledi. celp kağıdı ulaşmadıgı gerekçesıyle 2 dava ertelendı yani 2 duruşmaya gelmedi. benim bunu mahkemeye protokol yazarak mı yapmam lazım. 3. duruşmaya gelmezse mahkeme düşer mi?

Cevapla
Erdogan 29 Kasım 2012 - 09:52

LÜTFEN YARDIM EDİN.

Ben eşimle 4 aylık evliyim. Ama nişanlılık döneminden beri çok ciddi kavgalar yaşıyoruz artık dayanacak gücüm kalmadı. İkimizde boşanmak istiyoruz ama aileler şiddetle karşı çıkıyorlar. Nasıl bir yol izlemem lazım ?? Lütfen yardımcı olun..

Cevapla
ŞİZOFREN 20 Ocak 2013 - 19:01

Merhaba ben 3,5 yıllık evliyim…Eşime evlenmeden önce şizofren teşhisi konulmuş ve aynı hastane evlenmesin demiş ama eşimin ailesi bir şekilde hastane raporu alarak evlendirdiler bizi ama benim bir bilgim yoktu. Evlendik den yaklaşık 8 ay sonra rahatsızlanarak ruh ve sinire götürdük ve 15 gün yatarak tedavi gördü.Bir süre sonrada kullandığı hapları içerek intihar girişiminde bulundu.Ailemden de ayrı yaşamak zorunda kaldım.Ayrı evde yaşadığım için evde yapılması gereken işleri yapmıyordu, bugün yarın yapar diye hep erteledim ama olmadı şimdi ayrılma kararı aldık ama ailesi kafasını doldurarak işte nafaka ve eşya paylaşımı konusunda ikna etmeye çalışmışlar…BU DURUMDA BEN NE YAPABİLİRİM YADA NE YAPMALIYIM BİR AKIL VERECEK VARMIDIR….YARDIMLARINIZI RİCA EDİYORUM…

Cevapla
Gonca Doğanay 23 Ocak 2013 - 09:43

Eşimden ayrılmak istiyorum . Ayrıca kendisinden para talep etmek isitiyorum 200.000 tl bu güne kadar çok yoruldum

Cevapla
HAKAN TÜRKEŞ 16 Şubat 2013 - 07:17

İnsanların sınırlarını zorlamayın bence ilişki bitmişse bakın yaşantınıza .
Bir ilişkiyi bitiren şey kanat etmemektir mükemmel bir evlilik hiç bir zaman yoktur önemli olan önce kendinize inanmak ayrıca formlara ayırdığınız zamanı kendinize ayırın tesadüfen bu siteyi gördüm unutmayın her insanın bir sınırı vardır kadın içinde erkek içinde çizgiler aşıldımı adana haberleri yaşarsınız olayları nerden nereye getirdiğiniz sizin için çok önemlidir. İki insanın çözemeyeceği sorun yoktur önemli olan çözmek istemek istenmiyorsada hacıya hocaya bilirkişiye avukata 2.3 şahıslara gitmeye gerek yok zararın neresinden dönersen kardır

Cevapla
yasemin 07 Mart 2013 - 12:44

selam ben yasemin 18 yaşındayım ve 4 aylık ewliyim eşimle ilk gecemde ilişkiye girdigimizde kızlıgım bozulmadı bir kaç defa daha denedik fakat olmadı sonra bana soguk davranmaya başladı bunun nedenini sorunca sen bakire deilsin dedi bende bu sözün aşagılayıcılıgı ve kırkınlıgıyla doktora gittim ve doktor bana halka benim bakire oldugumu ve bunun eşimden kaynaklandıgını söyledi akşam sevinç içinde eve gittim ve eşime ben doktora gittim ve hala bakire oldugumu ve sorunun onda oldugunu söyledim bana sen yalan söylüyorsun inanmıyorum sana dedi ve bir gün onu zorlayarak doktora gittik ve doktor yine bakire oldugumu sorunun eşimde oldugunu söylemişti sonra eşim çok özür diledi ama nafile çünkü ben çoktan boşanma davasını açmıştım ve boşandık şimdi ise 3 yıldır dul biriyim ve ailem bu olaylardan ötürü benimle konuşmuyorlar 🙁

Cevapla
leyla 11 Mart 2013 - 19:26

Merhabalar sizden bir soru soracaktım mümkünse cevabini mailime gönderin …ben eşimle 4 senedir evliyiz ben yabancı uyrukluydum eşim Turk vee 4 senedir hayatımızı kuruyoruz şimdi herşey bitince benden eşim ayrılmaya düşünüyor bende razıyım sadece bana diyor notere git bana boşanma vekalet ver gerisini ben yaparım acaba neden böyle bir şey istemiş nafakadan kaçmaya çalışıyor acaba???yardımcı olursunuz sevinirim

Cevapla
Esra 02 Nisan 2013 - 19:37

Mrb iyi gunler bz esimle anlasmali bosanmaya karar verdik cunku kayinvalidemde hc anlasamyrm ayni evde oturuoruz esimde ayri istemiyo bosanmamzi goze alyo ve bn daha 21yasndaym dilekcede bse istemedm ondan fakt smdi dusundm bn cok magdur kalcm o an saglilikli dusunemdm dilekcede yakinda mahkemem var ve kayinvalidem bnden gzli dugunde takilan altnlarida kndi ustume bankaya koymus bna ole ddi sonradan ve vermyo mahkemeye ciktigimda hakime ne demeliyim napabilirim cok magdurum lutfen yardm edin en yakin zamanda sayglrmla

Cevapla
yelda 20 Kasım 2014 - 11:31

10 yıldır evliyim ama kocam beni aldattı yakın arkadaşımla ben kocaman 18 yaşında evlendim seviyordum mutluyudum ama beni aldattı ve hamileyedim o yuzden düşürdüm ama kocam bizimde ve yatak odamizda benim yatağımda yakaladım hem de yakın arkadaşımla

Cevapla
yelda 20 Kasım 2014 - 11:37

Ve bosandim ve şimdi dulum

Cevapla
HACI BEKİR KENDİR 15 Ocak 2017 - 23:48

MERHABALAR 21 YILLIK EVLİYİM FAKAT SON 3 YILDIR AYRI ODALARDAYIZ EŞİMİN GEÇİMSİZLİĞİ ÇEKİLİR GİBİ DEĞİL NE EVİNİ TEMİZLİYOR NE YEMEK YAPIYOR 18 VE 15 YAŞINDA 2 KIZIM VAR ONLARINDA PSİKOLOJİSİ BİZİM GEÇİMSİZLİĞİMDEN DOLAYI RESMEN BOZULDU ARTIK EŞİMDEN AYRILMAK İSTİYORUM NASIL BİR YOL İZLEMEM GEREKİYOR BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ TEŞEKKÜRLER

Cevapla

Yorumunuzu Bekliyoruz !